Институт по консервиране и качество на храните – Пловдив

23.04.2024 - 23.06.2024

Звено:


Институт по консервиране и качество на храните – Пловдив

Описание:

Институтът по консервиране и качество на храните – Пловдив, към Селскостопанска академия – София, обявява конкурс за доцент по професионално направление 5.12. Хранителни технологии, научна специалност „Технология на месото и месните продукти“ – един, със срок 2 месеца от обнародването в „Държавен вестник“. Справки и документи – Централна администрация на Селскостопанска академия, София 1373, ул. "Суходолска" № 30, тел. 02/812 75 05. 

Дати:


Начална дата: 23.04.2024
Крайна дата: 23.06.2024
Дата на публикуване във вестник: 23.04.2024

Контакти:

Централна администрация на Селскостопанска академия, София 1373, ул. "Суходолска" № 30, тел. 02/812 75 05