img

Онлайн семинар за безпочвено отглеждане на оранжерийни зеленчуци

07.04.2021

Как се отглеждат зеленчуци без почва и какво трябва да знаете, ако сте решили да се пробвате с хидропоника? Какви са предимствата и недостатъците при нея? Отговор на тези въпроси може да получите на онлайн семинар на 7 април (сряда) от 10:00 часа.

Новостите при този съвременен метод за оранжерийно производство, който постоянно се усъвършенства и набира популярност, ще ви разкрие Боян Арнаудов от Института по зеленчукови култури „Марица“ – Пловдив, който е в структурата на Селскостопанска академия. Ще имате възможност да му зададете и въпросите си, ако сте решили да се пробвате с хидропоника, информира сайта Agri.bg.

Участието е безплатно, но с предварителна регистрация. Такава може да направите през уебсайта на Agri.bg: https://agri.bg/novini/polezno-kak-se-otglezhdat-zelenchutsi-bez-pochva

Там ще откриете и повече информация за семинара, организиран от Национална служба съвети в земеделието. Във втората му част неин експерт ще акцентира върху важните моменти при изпълнението на проекти по подмярка 6.3 „Стартова помощ за развитието на малки стопанства“ от ПРСР.